feb
5

Scan1.jpgKorábban  már felkerült két 1995-ös szám generációnk legkedveltebb ifjúsági magazinjából, most jöjjön egy 1994 végéről. A Bravo 24. számának címlapját Jon Bon Jovi érdemelte ki, a Show Főcímek rovat rövid hírei között pedig szerepel a megújult Shannen Doherty, az East 17 kondomboltos kalandja, Madonna Playboy címlapja, egy villáminterjú az All 4 One-al, valamint szó esik Johnny Deep letartóztatásáról és a Snap! legújabb albumáról. Ebben a számban többek közt beszámolót olvashatunk a Take That Sure című dalához készült klip forgatásáról, megtudhatjuk ki is az a Mo-do és miért akar szóló (nem szingli!) maradni az olasz rapper, Jovanotti. A Filmképregényből a Sorsjegyesek című filmből kapunk némi ízelítőt, az East17 tagjai pedig - talán sok rajongó bánatára - bemutatják barátnőiket.  A Szex, szerelem, gyengédség természetesen most is tanúlságos történeteket tartalmaz. A Talk Show rovat vendégeként Jon Bon Jovi beszél többek között második gyermeke érkezéséről, és Best of albumuk megjelenéséről. Van egy cikk az ICE-T nevével fémjelzett Body Count-ról is, a Foto Love Story-ban pedig a Happy Gang nevű csapat kalandjai láthatóak. A Bravo 30-as listáját a 2 Unlimited vezeti a The Real Thing-el, a The Prodigy No Good-ja és Mo-do Eins, zwei, polizei-ja előtt. A divat rovatban a legtrendibb kötött cuccok kerülnek bemutatásra, a lemezsarokban pedig például Coolio, a The Grid, Kylie Minouge vagy épp a Soho Party nagylemezét tesztelte a szerkesztőség. A Song Book-ból megtudhatjuk, mit jelent a Sweet Dreams és az I'll make love to you jelentése magyarul, végül pedig a Beat Boxban olvashatunk Whigfieldről, a 2 Brothers on the 4th Floor-ról és Mark Oh-ról is. Jah igen, poszteren a Bon Jovi és a Roxette! Jó olvasgatást!

Bravo 1994/26 by Viola Pusztai


 


 


A bejegyzés trackback címe:

https://retro80s90s.blog.hu/api/trackback/id/tr675064793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.02.05. 22:21:07

Köszi a feltöltést, még több ilyet..:)

Viola1984 · http://retro80s90s.blog.hu 2013.02.05. 22:48:29

Igyekszem, csak sajnos a '93-'94 körüli újságok darabokban vannak. Ezenkívül meg csak '95ösök vannak kéznél. De majd rakok fel Popcornt is, abból is van jópár.