júl
2

az_ejjel7.jpg


aug
16

reel.pngLezárult az első kör, amelyben háromszor 10 dal versenyget a kegyeitekért.. Az első csoportban Ice MC It's A Rainy Day-je és a 2 Unlimited The Real Thing-je egyaránt 27%-ot ért, mögöttük a Rednex végzett a Cotton Eye Joe-val, illetve az MC Sar & The Real McCoy a Run Away-vel és a Cappella a Move On Baby-vel. 


júl
7

Szavazz 1994 legjobb eurodance dalára!

Címkék: 90s | Szerző: Viola1984 | 3:49 pm

omen.jpg1994 az eurodance csúcséve volt. Annyi sláger született ebben a műfajban, hogy talán mindre már nem is emlékszünk. Én már összegyűjtöttem a sikerdalokat és előadóikat, most rajtatok a sor, hogy megszavazzátok a Ti kedvenceteket! Első körben háromszor 10 dal verseng egymással, mindegyik csoportból 5 jut az döntőbe, amelyek közül a nyertes megkapja a virtuális díjkiosztón a "Közönség kedvence" címet. Augusztus 6. 0 óráig adhatjátok le a szavazataitokat. Jó szórakozást!


jún
24

Na jó, a napszemüveget még most is szeretjük, főleg, hogy nincs új a nap alatt. Jelenleg a '80-as évek, '90-es elejének trendjei a menők, de láttam én már kerek lencséjű szemcsit is, szóval the past is back again.

sunglasses80s.jpg.jpg


jún
13

Télen-nyáron csakis Leo! - ugye ismerős? Én főleg nyáron ettem a Budatej által gyártott jégkrémet, amelynek volt pálcikás és dobozos változata is, és többféle ízben volt kapható, bár valahogy csak a csokisra és a vaníliásra emlékszem. Talán még a puncsosra, de más nem rémlik. Az viszont biztos, hogy a Leo 1975-től egészen a '90-es évek elejéig egy ország kedvenc jégkréme volt, ha télen nem is, de nyáron biztosan.

90leokis2_preview.jpg

Kép forrása: retronom.hu


feb
12

David Hasselhoffnak hiányoznak a '80-as és a '90-es évek. Naná, hisz a Knight Rider Michael Knightjaként és a Baywatch "mindenkitmegmentekszuperhős" Mitch Buchannonjaként a legnagyobb sorozatsztárok közé tartozott. Az már csak hab a tortán, hogy popénekesként is befutott, különösen Németországban, ahol a Looking For Freedom vezette a kislemezlistát. Szóval Hasselhoffnak igencsak jól ment ekkortájt, így nem csoda, hogy nosztalgiázni támadt kedve. A Celebrate the '80s and '90s with The Hoff nevet viseli az a három órás showműsor, amely visszarepít a múltba, felidézi a '80-as, '90-es évek legjobb pillanatait, és 2014-ben elhozza a korszak sztárjait Magyarországra is. Többek között a Vengaboys, a Twenty 4 Seven, Sash!, Turbo B., Rick Astley, Samatha Fox, és a 2 Unlimited érkezik hazánkba augusztus 29-én, a show házigazdája, David Hasselhoff lesz.