aug
16

reel.pngLezárult az első kör, amelyben háromszor 10 dal versenyget a kegyeitekért.. Az első csoportban Ice MC It's A Rainy Day-je és a 2 Unlimited The Real Thing-je egyaránt 27%-ot ért, mögöttük a Rednex végzett a Cotton Eye Joe-val, illetve az MC Sar & The Real McCoy a Run Away-vel és a Cappella a Move On Baby-vel. 

A második csoportban a Magic Affair és az Omen III győzelme nem volt kérdéses, mögötte azonban igen sűrű volt a mezőny. Dr Alban Look Who's Talking-ja, az Ace of Base The Sign-ja és a Reel 2 Real I Like To Move It-ja is 14%-ot ért el, az utolsó továbbjutó pedig három dal közül sorsolással került ki, a szerencsés a Maxx-tól a No More (I Can't Stand It) lett.

A harmadik csoportban Prince Ital Joe feat. Marky Mark Unitedje fölényesen nyert, de Dj Bobo Everybodyjának és Mo-Do Eins, zwei Polizei-jának sem forgott veszélyben a továbbjutása. Az utolsó két befutó a Fun Factory-tól a Close To You és a Pharao-tól az I Show You Secret lett. Ezek a dalok mérik össze erejüket a döntőben, amelyik a legtöbb szavazatot kapja tőletek, azé az 1994 "Közönség kedvence" díj. A verseny szeptember 30-án zárul.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://retro80s90s.blog.hu/api/trackback/id/tr886608875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.